keskiviikko 1. syyskuuta 2010

tämä syksy

Tänä aamuna olo on valoisa ja kevyt. Tämä syksy tuntuu erilaiselta, lupaavammalta. Täytän kalenteriani merkinnöillä asioista ja tapahtumista, jotka kertovat itselleni tekemästäni lupauksesta ryhtyä ponnistelemaan kohti hyvää oloa. Aion ryhtyä herättelemään aistivaa ja tuntevaa minääni jostain tämän sairastelun syväjäädyttämän olemukseni uumenista. Tänä syksynä opettelen jälleen katsomaan asioita sekä löytämään takaisin omaan ruumiillisuuteeni. Saan paikan kaikille niille kursseille, joille olen hakemassa. En malttaisi odottaa.

2 kommenttia:

  1. Moikkis pitkästä aikaa!! Lukemassa olen täällä kiltisti käynyt, mutta olen ollut maailman huonoin kommentoija!!
    Jo edellinenkin viesti tuntui valoisalta, jollain tapaa. Tämä viesti on vieläkin valoisampi. Itsekin tähyilen mielenkiintoisia kursseja, joihin osallistun mun vuorotteluvapaalla. Kerrankin on aikaa osallistua ja tietää, ettei ylityöt tule häiritsemään millään tavalla elämääni nyt vähään aikaan.
    Mega hyvää syksyä meille molemmille siis :)

    VastaaPoista
  2. Moi moi, kiva "nähdä"! Juu, samaa on liikkeellä, olen minäkin käynyt hiippailemassa sun ja muiden blogeissa ja kuulostelemassa tunnelmia ja myötäelämässä, mutta sanalaari on ollut ihan tyhjä. Todellakin, ihanaa syksyä meille molemmille, ollaan se ansaittu, eikös! Ja eikös sulla muuten olekin tänään se VIKA PÄIVÄ, mahdatko siellä tuolilla pysyä! :)

    VastaaPoista