keskiviikko 27. lokakuuta 2010

adoptio

Tapahtui ihmeellisiä asioita, löytyi tälle reissussa rähjääntyneelle kulkurille odottamattomalta taholta paikka, johon asettua. En ehtinyt suutani avata tilanteestani, kun valkotakkinen alkoi jo kuohuta, että onpahan ihme touhua ja joku roti tähän hoitoon on nyt saatava, onhan jonkun otettava vastuu kokonaisuudesta, ja sinua aletaan hoitaa meillä nyt. Ja sitten oli puhelu hänelle, joka minut lähetti maailmalle harhailemaan ja sanailua näiden kahden välillä, minä siinä tuolissa sivustaseuraajana, ahdistavaa, ja sitten tutkimustulosten ja lääkitysten läpikäyntiä ja ohjeita ja keskustelua, diagnoosinpoikastakin väsymyksen suhteen, niin paljon asiaa ja mietittävää, pyörryttävää. Tapaamisen jälkeen hakkaava päänsärky ja sekavan helpottunut mieli, kourassa kasa lähetteitä ja tutkimustuloksia ja näyteastioita. Näillä mennään. Olin jo katsonut valmiiksi potilasasiamiehen ja potilasjärjestön yhteystiedot, valmiina vääntämään peistä oikeuksieni puolesta, vaan jospa nyt enää ei tarvitsisikaan taistella hoidostaan, vaan voisi lopultakin keskittyä paranemiseen?

4 kommenttia:

  1. Voi jippii! Sut on adoptoitu ja toivottavasti vielä hyvään kotiin :) :) Pois alta risut ja männynkävyt!!
    Olis kyllä jo aika alkaa keskittyä paranemiseen ja diagnoosin saamiseen, eikä yrittää pysyä kyydissä kun pompotellaan!! Ihana uutinen!!

    VastaaPoista
  2. JES!!!!

    Vihdoinkin joku jolla on hitunen ymmärrystä ja järkeä :)

    VastaaPoista
  3. Mihins tämä täti on kadonnut? Kuka adoptoi ja kenet? Ymmärsinkö joskus väärin? Onko sut siis adoptoitu jonnekin kauas, jonnekin jossa ei ole nettiyhteyttä?
    Hih, Hyviä oloja ja kivaa viikonloppua?

    VastaaPoista
  4. Heh, ei huolta, täällä ollaan, en ole joutunut adoptoiduksi eristyksiin kaukaiselle autiolle saarelle! :) Vähän vaan hiljaiseksi vetää tämä muutoksen tuoma kulttuurishokki, ja laitettiinpa myös meikäläisen eväät vähän uusiksi, joten kroppa on hiukka ihmeissään. Nooh, kyl se täst.
    Mukavaa viikkoa ladies!

    VastaaPoista